Bas voert een grote truc uit

Bas voert een grote truc uit

Bas is al een aantal dagen in het geheim bezig met een grote goocheltruc. Met de hulp van Chipp en Billy is het nu tijd voor de uitvoering. Hij vraagt afgelopen avond alle bewoners buiten te verzamelen op de rotonde. Samen met Chipp heeft hij een groot doek voor het penthouse gehangen en wanneer de neuzen van alle bewoners hier op gericht zijn begint de goochelaar met zijn truc. Deze week staat in het teken van de liefde en de magie. Er is niets zo magisch als de liefde roept Bas naar de groep. Het doek gaat vervolgens omhoog en het balkon verdwijnt hier volledig achter. Het duurt even voor de bewoners te zien krijgen wat er gaande is maar wanneer het doek valt staat opeens het liefje van Bas naast hem op het balkon. Dan wel niet in vlees en bloed, maar toch… Bas presenteert met trots het standbeeld van de oud Utopiaan naast zijn eigen standbeeld op het balkon.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *