Billy regelt een romantische date voor José en René

Billy regelt een romantische date voor José en René

Gisteren was het Valentijnsdag en ook bij de bewoners was de liefde en romantiek vandaag volop aanwezig. Niet alleen de stelletjes binnen Utopia vieren Valentijnsdag uitgebreid, ook bewoners die op een manier een speciale band hebben vieren de dag van de liefde. Zo hebben René en José eerder al een romantische Valentijns wandeling gemaakt maar Billy heeft afgelopen avond nog meer voor de twee in petto. Zodra Billy José heeft gevonden brengt ze haar naar het huisje van Beau en vraagt ze haar daar te wachten. Nadat José plaats heeft genomen aan het versierde tafeltje, gaat Billy opzoek naar René. René staat op dat te zingen in de cordwood. Kappen, ik heb een verrassing voor je zegt Billy. René is direct geïntrigeerd en gaat achter Billy aan richting het huisje van Beau. Wanneer hij het versierde huisje aantreft met José die daar op hem wacht, geeft hij haar een dikke knuffel. De twee hebben er duidelijk zin in en kletsen wat af over de nieuwe bewoner Emil, Ivan en andere Utopia gerelateerde zaken. Op de tafel ligt een door waxinelichtjes gevormde pijl die subtiel naar het bed wijst, zal het romantische etentje hier eindigen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. mechel at 11:48

    Wat leuk en lief van Billy om dit te regelen Billy je hebt je hart op de juiste plaats 🙂
    Oh ja niemand wil dat zien van de domme Billy haters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *