Romy moet de komende maand vloeibaar eten

Romy moet de komende maand vloeibaar eten

Een tijd geleden heeft Romy zich tijdens een stoeipartij met Cemal bezeerd aan haar kaak. Ze is hiervoor bij de dokter geweest en nu komt deze dokter in Utopia om haar de uitslag van het onderzoek te vertellen. Dokter zullen we in de keuken zitten vraagt Romy ietwat nerveus. De dokter begint vervolgens zijn verhaal en Romy luistert aandachtig naar wat haar mankeert. Het komt erop neer dat het vliesje rondom haar kaakspier is gescheurd en dit alleen kan genezen als Romy een maand lang niet kauwt.Romy reageert verbouwereerd op dit nieuws en vraagt de dokter hoe ze dan moet eten. Hij vertelt haar dat ze vloeibaar voedsel zal moeten eten en haar avondeten eventueel in de blender kan doen. Nog een beetje beduusd blijft ze achter als de dokter het Utopia terrein weer verlaat. De rest van de groep is benieuwd wat Romy net heeft gehoord. Romy vertelt het hele verhaal nog een keer en laat weten dat ze vanavond alles maar in de blender gaat doen. Ook Cemal hoort dat Romy de komende maand niet mag kauwen en slaat geëmotioneerd een hand voor zijn gezicht. Ah lieffie, ik vind het zo erg voor je zegt hij zachtjes. Romy maakt Cemal duidelijk dat hij zich niet schuldig hoeft te voelen en geeft hem teder een kusje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *