Baldr vertelt dat het verkiezen van het maken van een cd single boven trouwen een grap is

Baldr vertelt dat het verkiezen van het maken van een cd single boven trouwen een grap is

Baldr voelde zich niet zo lekker en daarom is hij eventjes op bed gaan liggen. Demi en Fay komen hem echter storen omdat zij hem hun hulp aan willen bieden. Baldr ogen worden groot en hij laat weten dat de twee als geroepen komen. Ik heb hulp nodig met het promoten, dat is niet voor me weggelegd legt hij uit. De tweeling vraagt of Baldr wel echt zijn uiterste best heeft gedaan om alles te regelen. Ik ga eerlijk tegen je zijn, we hebben je in de gaten gehouden en bij de antwoorden die je gaf tijdens de vragenronde hadden we zo onze twijfels gekregen over je intenties zegt Fay. Ze doelt op het feit dat Baldr een cd single opnemen heeft verkozen boven trouwen met zijn vrouw in Utopia. Maar dat heb ik 180 graden anders gezegd dan dat ik het zou doen antwoordt Baldr. Ik vond het gewoon leuk om te narren, mijn vrouw weet dat wel legt hij uit. De tweeling kunnen niet geloven dat het een grapje was en adviseren hem om dat aan iedereen duidelijk te maken. Even alles op alles zetten en initiatief tonen Baldr spoort Fay hem aan. Zal hij dit advies ook uitvoeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *