Chipp zou als hij Emil zou zijn Billy naar huis sturen

Chipp zou als hij Emil zou zijn Billy naar huis sturen

Vandaag is Emil Utopia binnengekomen met de boodschap dat hij in Utopia komt wonen en er alles aan gaat doen om Utopia te winnen. Daarnaast zal hij vrijdag twee bewoners naar huis sturen. Met Chipp wandelt Emil een rondje over het terrein. De twee praten over allerlei zaken en onvermijdelijk komt ook het onderwerp bij wie Emil vrijdag weg zal sturen. Emil vraagt Chipp wie hij zou kiezen als hij het voor het zeggen had. Chipp vertelt dat hij ervoor zou zorgen dat hij zelf over zou blijven met vier mensen waarvan hij zou kunnen winnen. Daarna vertelt hij dat als hij in zijn schoenen stond, Billy weg zou sturen. Ik vind Billy een beetje op legt hij uit. De enige reden dat zij hier nog is, is voor de winst gaat hij verder. De twee kletsen nog even verder over de moeilijke keuze die Emil vrijdag moet maken. Wie zal het worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. ROb at 22:01

    Mocht het waar zijn, zou mijn en vele andere kijkers de wens uit komen, wat zal de laatste drie en een halve maand leuk zijn om naar Utopia te kijken. Zolang die Billy er in zit is het totaal niet meer aantrekkelijk om te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *