Madilia en Romy organiseren een high tea voor alle vrijgezelle vrouwen in Utopia

Madilia en Romy organiseren een high tea voor alle vrijgezelle vrouwen in Utopia

Romy en Madilia hebben in het geheim een Valentijns High Tea geregeld voor alle vrijgezelle dames in Utopia. Madilia heeft allerlei lekkere hapjes op mooie schalen gelegd, het huisje van Beau is versierd met ballonnen in hartjesvorm, de kaartjes worden aangestoken en de thee staat op het vuur. Dan is het tijd om alle vrijgezelle dames uit te nodigen voor de Valentijns High Tea. Als ze Linda, Beau en Billy voor Beau haar huisje staan houdt Romy een kleine speech. Het is vandaag natuurlijk Valentijnsdag en wij wilden jullie in de watten leggen. Wij hebben een Valentijns High Tea voor jullie georganiseerd omdat jullie zo lief zijn voegt Madilia er met een grote glimlach aan toe. Als de dames naar binnengaan slaken ze een gilletje. Wat super lief roepen ze in koor. Madilia schenkt voor iedereen een kopje thee in en het belooft gezellig te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *