Oud bewoner Do kwam speciaal voor Valentijnsdag Bas bezoeken

Oud bewoner Do kwam speciaal voor Valentijnsdag Bas bezoeken

Ook in Utopia is het Valentijnsdag en oud bewoner Do is dat niet vergeten. Haar vriend Bas woont sinds kort weer in Utopia en daarom besloot ze even op bezoek te gaan. Do gaat dan ook even bij het hek staan om haar vriend te kunnen zien. Zodra Do Bas zijn naam roept weet Bas niet wat hij hoort en hij snelt zich naar het hek om haar te kunnen zien. Oh schatje, wat ben je mooi zegt Bas tegen haar. Do heeft nog een mooi boeket bij zich en Bas is dolblij om haar weer te kunnen zien. De twee wisselen lieve woordjes uit en dan is het alweer tijd voor haar om te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *