De tweeling is blij verrast om de inzet die Baldr toont

De tweeling is blij verrast om de inzet die Baldr toont

Een aantal bewoners hebben het idee dat Baldr niks voor zijn huwelijk over heeft. Ivan heeft dit ook recht in zijn gezicht gezegd, ook dat de groep een interventie voor hem wil houden. Vandaag worden Demi en Fay echter blij verrast als ze een mail zien die aan Baldr is gericht. Baldr, je hebt een mail! Ze komen volgende week om een pak te passen zegt Demi enthousiast. Baldr laat weten dat hij de mail gezien heeft en is er erg blij mee. Je bent goed bezig geweest vandaag Baldrzegt Fay met goedkeuring in haar stem. Baldr knikt en vertelt dat hij vandaag een hoop mails de deur uit heeft gedaan. Ik ben druk bezig geweest, het prieel moet alleen nog wel af voegt hij er met een beetje tegenzin aan toe. Demi en Fay knikken en laten hem weten dat hij hier nog twee weken voor heeft. Baldr weet dit maar al te goed, maar heeft naar eigen zeggen zin om te gaan knallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *