Ivan waarschuwt Baldr, de groep wil een interventie voor hem houden

Ivan waarschuwt Baldr, de groep wil een interventie voor hem houden

Baldr heeft zijn vrouw in Utopia ten huwelijk gevraagd en wil ook graag met haar trouwen in Utopia. Baldr heeft verschillende bewoners gevraagd te helpen met het organiseren van zijn huwelijk, maar deze bewoners vinden dat hij te weinig eigen initiatief toont. Ivan waarschuwt Baldr hier nu voor. Je weet dat ik straight met je ben begint Ivan het gesprek.  Maar niet iedereen is zo voegt hij eraan toe. En vertelt aan Baldr dat de groep een interventie wil houden voor hem, om hem zo duidelijk te maken dat hij meer moet doen. Ivan wil hier geen onderdeel van zijn en vertelt dit daarom tegen hem. Wees erop voorbereid en laat je er niet te veel in meeslepen benadrukt hij. Verder adviseert hij Baldr rustig te blijven en er zich niet te druk om te maken. Baldr weet gelijk over wie Ivan het heeft. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *