Billy is erg blij met de komst van Emil

Billy is erg blij met de komst van Emil

Emil is nog maar net teruggekeerd in Utopia en de bewoners zijn al druk aan het speculeren. Emil heeft aangegeven aankomende vrijdag twee bewoners weg te stemmen, die Utopia moeten verlaten. Billy en Beau bespreken de komst van Emil. Hij heeft wel echt veel gebouwd en hard gewerkt begint Billy het gesprek met Beau. Ook is ze te spreken over het worstelgala wat Emil heeft georganiseerd toen hij in Utopia verbleef. Hij is wel echt één van ons vervolgd ze enthousiast. Beau knikt mee met Billy en luistert aandachtig naar haar. Emil kon toentertijd goed opschieten met iedereen vertelt ze verder. Hij is ook heel erg gedisciplineerd eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. ROb at 18:30

  BIlly is blij met de komst van Emil, nou nou nou, ze is weer zieltjes aan het winnen. Mag hopen dat Emil in de tijd hij thuis zat, gezien heeft wat de kijkers van Billy zou willen. De tweede die weggestuurd zou kunnen worden, denk ik aan René. Maar dat weet ik niet zeker.

 2. Harry at 16:06

  Oei oei Chip stel dat Emil de twins naar huis stuurt, dan zul jij toch aan het werk moeten om te eten. Het gaat nu natuurlijk wel heel gemakkelijk, om mee liften op de winst van de twins.

  • Ina at 21:10

   Nou nou Bill bakker hoorde je eerst nog zeggen dat je Emile niks vond. En nog geen paar uur later zeg je weer wat anders. Hoe geloofwaardig ben jj nog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *