Romy wil er alles aan doen om te zorgen dat ze in Utopia blijft

Romy wil er alles aan doen om te zorgen dat ze in Utopia blijft

Vlak na Emil zijn binnenkomst heeft hij de groep verteld dat hij aankomende vrijdag twee bewoners naar huis zal sturen. Om te kijken hoe graag iedereen wil blijven wil Emil gaan bootcampen met de groep. Niet iedereen is hier even enthousiast over. In het huisje van Beau verzamelt zich een groepje bewoners die het niet zien zitten om te gaan bootcampen. Romy daarin tegen is wel enthousiast. Tuurlijk doe ik mee roept ze enthousiast uit als Linda en Madilia haar vragen of ze meedoet met de bootcamp. Ik wil toch niet weggestuurd worden voegt ze eraan toe. Daarnaast vindt Romy het hartstikke leuk om sportief bezig te zijn. Billy is het ermee eens en wil er net als Romy voor de volle honderd procent voor gaan. Ook Ivan en Cemal vinden het een leuk idee van de nieuweling en zullen meedoen met de bootcamp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Fred at 15:34

    Billy en Romy zijn of worden bang om er uitgestuurd te worden daar om doen ze mee met de bootcamp anders hadden ze wel mee gedaan met de andere nu laten ze zich wel kennen want zo sportief zijn die twee niet slijmen met Emil dat gaan ze doen in de hoop dat ze mogen blijven.ik hoop dat Billy en Romy juist vrijdag worden weg gestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *