Oud bewoner Emil komt weer in Utopia wonen!

Oud bewoner Emil komt weer in Utopia wonen!

Na de terugkeer van Bas en Ivan en het korte bezoek van Ruud houden de bewoners er rekening mee dat er de komende maanden nog van alles kan gebeuren. En vandaag is er weer iets gebeurd. Want oud bewoner Emil kwam door de poort lopen, met kist. Linda en Ivan die buiten in het zonnetje zitten zien hem vrijwel meteen. What te f*ck roept Ivan uit als hij hem ziet. Yes, yes, yes gaat hij enthousiast verder. De rest van de bewoners komt op het gegil van Ivan af en vrolijk begroeten ze hem. Als Emil iedereen gedag heeft gezegd is het tijd voor wat vragen. De bewoners zijn erg benieuwd wat hij komt doen. Het is alsof ik nooit ben weggeweest begint Emil zijn verhaal. Ik ben terug en ik blijf tot het eind. Er komt een finale aan en ik wil hem winnen gaat hij verder. Ook heeft Emil een boodschap. En vertelt de bewoners dat hij over twee dagen twee bewoners naar huis zal gaan sturen. Ik schop er twee zonder pardon uit vervolgd hij koeltjes. De groep reageert geschrokken. Ik vind het heel heftig roept Romy uit. Dan heeft Emil de groep nog wat te vertellen. Hij wil dat iedereen om 15:00 uur klaarstaat in sportkleding. Het is tijd voor een ouderwetse bootcamp!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. ROb at 18:00

    Eenmaal er uit is er uit, Maar BIlly is ook teruggekomen. Maar het klinkt weer positief, er gaan er twee uit, laten we nu hopen dat wat Bas heeft nagelaten hij de draad op pakt en Billy sowieso er uit gooit. Over een tweede uitvallen heb ik geen idee.

    • mechel at 19:53

      Ja Bep nu komen de fatsoenlijke mensen weer binnen kennen al die jonge honden die toch niets uitvoeren en de grootste lamzak is Baldr met spoed eruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *