De reacties op de terugkeer van Emil in Utopia zijn niet bepaald positief

De reacties op de terugkeer van Emil in Utopia zijn niet bepaald positief

Emil is Utopia binnen gestapt om weer in de mini samenleving te komen wonen. Zelfverzekerd vertelde hij de groep dat hij is gekomen om Utopia te winnen. Ook bracht hij een boodschap die hard aankwam bij de bewoners. En vertelde hen dat hij aankomende vrijdag twee bewoners naar huis moet sturen. Na de korte uitleg van Emil gaan de bewoners weer uit elkaar. Er vormen zich verschillende groepjes die het nieuws vanzelfsprekend met elkaar bespreken. Linda en Madilia zijn niet echt te spreken over de komst van Emil. Hij was heel erg uit de hoogte zegt Madilia. Het bevalt me echt niet voegt Linda eraan toe. Ook Chipp heeft geen goede eerste indruk Emil. Ik hou hier niet van, dan stuurt hij mij maar naar huis zucht hij. Emil heeft aan het einde van zijn verhaal verteld dat hij wil dat de bewoners om 15:00 in sportkleding klaarstaan voor een bootcamp. Linda, Madilia, Chipp, Senna, Demi en Fay zien dit absoluut niet zitten. Ik ga het niet doen zegt Chipp standvastig. Wat een pannenkoek is dat gaat Senna verder. Linda en Madilia stellen dan ook voor om als groep massaal te weigeren mee te doen aan de bootcamp. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *