Chipp en Emil kunnen totaal niet met elkaar over weg, Chipp voelt zich gekwetst

Chipp en Emil kunnen totaal niet met elkaar over weg, Chipp voelt zich gekwetst

De komst van Emil heeft veel losgemaakt bij de bewoners. Zijn plotselinge binnenkomst en het nieuws wat hij meebracht zorgen ervoor dat hij het onderwerp van het gesprek is in Utopia. Chipp uit zijn ongenoegen over de nieuweling bij Fay. Emil heeft hem geen hand gegeven bij zijn binnenkomst en dit is iets wat Chipp moeilijk te begrijpen vindt. Niet veel later, na een korte rondleiding over het terrein, komt Emil tot de conclusie dat hij het best in het keetje kan slapen. Dit is de slaapplaats van Chipp en Fay. Linda en Madilia die dit nieuws als eerste horen, rennen naar buiten om dit met de rest van de bewoners te delen. Demi en Fay zijn niet blij als ze horen dat Emil in het keetje wil slapen omdat de dames hadden gepland daar samen te gaan slapen vanavond. Als Emil weer in de loods is zegt Ivan hem dat het wel zo netjes is om iedereen een hand te geven, omdat dit anders verkeerd opgevat kan worden. Chipp haakt hierop in door het moment van binnenkomst aan te kaarten. Ik stak mijn hand uit en je liep me gewoon voorbij gaat hij verder. Emil lijkt zich van geen kwaad bewust maar Chipp is niet van plan dit zomaar te vergeten. Daar komt ook nog bij dat Emil in het keetje wil slapen. Dat vind ik prima maar niet als je mij geen hand geeft gaat Chipp verder. Emil besluit daarom zijn excuses aan te bieden aan Chipp. Sorry als ik je gekwetst heb voegt hij eraan toe. Voor nu is het weer rustig tussen Chipp en Emil, maar voor hoe lang?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *