Cemal en Romy maken ruzie op Valentijnsdag

Cemal en Romy maken ruzie op Valentijnsdag

Het is vandaag Valentijnsdag en dat staat meestal garant voor een hoop liefde. Bij Cemal en Romy lijkt dit vandaag echter niet zo te zijn wat minder serieus te nemen. Romy heeft Cemal namelijk een cadeaubon gegeven, om bijvoorbeeld schoenen van te kopen. Cemal wil het alleen uitgeven aan een geurtje, maar dat ziet Romy niet zo zitten. Ik vind het zonde als andere mensen dan van je luchtje pakken en dat ik dan heb betaald voor iets wat andere mensen ook gebruiken legt ze hem uit. Maar je moet het natuurlijk zelf weten voegt ze eraan toe. Cemal lijkt Romy haar kritiek echter niet te begrijpen. Als jij ziet dat anderen er van pakken dan kun je daar toch gewoon wat van zeggen? vraagt hij haar. Maar als jij het graag wil haal ik er wel schoenen van voegt hij eraan toe. Romy raakt langzaamaan geïrriteerd door de reactie van Cemal. Ga je de hele dag zo doen? bijt ze hem toe. De twee belanden vervolgens in een discussie en lijken elkaar vandaag even niet zo goed te kunnen hebben. Ga maar lekker tegen iemand anders zeiken zegt Romy chagrijnig tegen hem. Cemal probeert Romy daarna aan het lachen te maken door haar in een houdgreep te nemen en al snel rollen de twee, kibbelend en worstelend, door de loods. Zou vandaag toch nog een romantische dag worden voor de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *