René en Ivan hebben ruzie over een drank bestelling

René en Ivan hebben ruzie over een drank bestelling

René is verantwoordelijk voor de bar en hier is al veel commentaar op geweest. Ook Ivan vindt vandaag dat René bestellingen niet goed heeft gedaan en spreekt hem daar geïrriteerd op aan.   Waarom word jij zo boos? vraagt René verbaast aan Ivan. Ik word boos omdat het k*t gaat met de bar antwoordt Ivan. Maar René vindt op zijn beurt dat dit totaal niet het geval is. Ivan is van mening dat producten nog kunnen worden verkocht, wanneer de ten minste houdbaar tot datum is geweest. René vindt dit niet kunnen en heeft daarom nieuwe producten besteld, die niet over datum zijn. Ivan loopt boos weg uit de discussie, terwijl René de binnengekomen koffiebonen opruimt. René lijkt zijn gelijk te willen halen bij Billy en vertelt haar vrolijk dat de koffiebonen binnen zijn gekomen. René probeer mij niet ergens bij te betrekken antwoordt Billy boos. Probeer het zelf op te lossen voegt ze eraan toe. René geeft aan dat die de bestelling met koffiebonen dan maar terugstuurt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *