Valentijnsdag in Utopia is begonnen, Chipp en Senna gaan hun geliefden verrassen

Valentijnsdag in Utopia is begonnen, Chipp en Senna gaan hun geliefden verrassen

Het is vandaag Valentijn en dit betekent dat de stelletjes in Utopia elkaar flink verrassen. Chipp en Senna blijven daarbij niet achter en zijn al vroeg op om hun pakketjes voor Demi en Fay te verstoppen. Samen bekijken zij de pakketjes die binnen zijn gekomen. Zijn ze groot vraagt Senna aan Chipp. Ze zitten gepropt in een doos voegt hij eraan toe. De twee hebben grote teddyberen bestelt voor hun liefjes en hebben deze verstopt in de gym. Romy en Beau staan erbij wanneer de beren worden uitgepakt uit de dozen. Ah, kijk nou, wat leuk zeggen de dames. Chipp is teleurgesteld wanneer hij de doos openmaakt dit omdat hij dacht dat de beren groter zouden zijn.  Ze zijn wel heel leuk probeert Senna Chipp gerust te stellen. Ik vind het belachelijk gaat Chipp verder. Toch denken Romy en Beau dat Demi en Fay erg blij zullen zijn met de teddyberen. Hoe gaan Demi en Fay reageren op deze verrassing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *