De hele groep komt erachter dat de IQ test een grap is

De hele groep komt erachter dat de IQ test een grap is

Bas en Ivan organiseren binnenkort een IQ test die de winnaar een vrijstelling geeft tot de finale. Ivan weet inmiddels dat dit allemaal een grote grap is. De bewoners komen afgelopen avond bij elkaar in de woonkamer, verzamelen zich aan de tafel en Bas begint met zijn uitleg over het spel. Zijn we er klaar voor vraagt hij enthousiast. Er wordt begonnen met een kennisvraag. Verder worden er rekenvragen en inzicht vragen gesteld. Uiteindelijk komen Billy en René uit de bus als grote winnaars van deze oefentest.

Na de oefentest slaat de twijfel toe onder enkele bewoners. Demi vraagt zich hardop af of de IQ-test wel echt is. Ze vindt dat Bas zich eerder deze avond vreemd gedroeg. Ook Romy geeft toe dat ze al twijfelde aan de echtheid van de zwarte envelop toen zij hem vasthield. De discussie barst los onder enkele bewoners. Dit verhaal klopt niet fluistert Billy. Het gaat naar haar idee heel anders dan alle andere zwarte enveloppen die ze hebben ontvangen. Als Bas de loods inkomt, besluiten Billy en Romy op hem af te stappen. Ze vragen Bas om opheldering. Een IQ-test en een vrijstelling zijn heel tegenstrijdig, dus het klopt niet begint Billy vastberaden. Bas begint te grijnzen. Ik zie het aan zijn gezicht wijst Romy naar hem. Ik wist het roept Billy luidkeels. De bewoners komen op hen afgerend en zijn door het dolle heen. Ze kunnen de grap van de Bas erg waarderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 17:55

    Die Billy weet eigenlijk een hoop, elke keer als er wat gebeurd zegt ze “Ik wist het”, zo kan je natuurlijk naderhand altijd zeggen dat je het wist. Ze is echt dom, dat ze het zelf niet door heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *