Ivan heeft door dat de zwarte envelop en IQ test nep is

Ivan heeft door dat de zwarte envelop en IQ test nep is

Bas en Ivan lopen buiten en beginnen over de IQ test die zij zullen organiseren. Ivan vraagt aan Bas wat precies de bedoeling is met deze test en de daarbij horende vrijstelling. en laat weten dat hij verder zo zijn twijfels heeft over de echtheid van de zwarte envelop die in de brievenpost zat. Zit er verder niks achter vraagt hij hem. Bas probeert zijn pokerface op te zetten maar Ivan heeft hem al snel door. Ik ken die kop van jou. Ik weet wanneer er iets is. Mij houd je niet voor de gek vervolgd hij lachend. Op dat moment kan Bas zijn lach niet meer inhouden en begint te grijnzen. En vertelt Ivan dat de zwarte envelop en de brief nep zijn. Iedereen trapt er in voegt hij er glunderend aan toe. Ivan geeft toe dat hij het al vanaf het begin niet vond kloppen. De heren besluiten het nog even geheim te houden voor de rest van de groep. De twee nemen zich voor om iedereen lekker voor gek te houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. janine at 09:46

    Klopt Ria, het is niet meer om aan te zien! Nadat Johan eruit is gekickt is er niets meer geloofwaardigs aan en ik ben niet eens Johan fan! Dat Billy die echt gehaat wordt er niet uitging heeft voor mij de bekende das om gedaan! Ik lees minder en kijken al helemaal niet meer. Kan ik vast wennen!

  2. Ria at 09:19

    Vanaf het begin gekeken nu gestopt lees nog wel het nieuws. Wat een kinderachtig eind van de TV uitzending als je even kijkt zap je gauw weg te walgelijk om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *