Billy heeft zin in de IQ test

Billy heeft zin in de IQ test

De bewoners hebben net de mededeling gekregen dat er iemand een vrijstelling voor de finale kan winnen, door middel van een IQ test. De bewoners behalve Bas en Chipp, weten niet dat dit één grote grap is. Bas en Chipp hebben dit namelijk bedacht. De bewoners trappen er met open ogen in en zijn al druk aan het speculeren. Ik voel mij hier goed bij, ik heb er zin in zegt Billy serieus tegen Ivan en Bas. Bas gaat helemaal mee in zijn verhaal en probeert Billy gek te maken. Ivan wil op zijn beurt niets met het verhaal te maken hebben. Dit omdat hij zich niet wil laten manipuleren door andere bewoners. Bas vertelt Billy dat hij nu erg veel macht heeft en ook expres mensen antwoorden van de test kan geven. Billy is het hiermee eens, toch vindt Ivan dat Billy zich teveel bemoeit met hen. Je loopt te lobbyen. Zal Billy de IQ test winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *