Bas en Chipp bezorgen de bewoners een zwarte enveloppe, de grap is begonnen

Bas en Chipp bezorgen de bewoners een zwarte enveloppe, de grap is begonnen

Bas heeft het plan bedacht om voor de grap een brief naar de bewoners te sturen. Deze brief wil hij in een zwarte envelop hebben, met de mededeling dat er een IQ test komt. De persoon met het hoogste IQ wint vrijstelling voor de grote finale. Bas werkt samen met Chipp verder aan dit plan waarvan de bewoners niet weten dat het een grote grap is. De brief is getypt en de zwarte envelop wordt erbij gehaald. Chipp leest de brief nog een keer voor, voordat hij hem in de zwarte envelop doet.

Romy loopt niet veel later langs de brievenbus en ziet de envelop liggen. Snel roept zij de bewoners bij elkaar en leest zij de brief voor. Beste bewoners, de grote finale komt steeds dichterbij begint ze. Alle bewoners kijken Romy bedachtzaam aan en luisteren geconcentreerd. Bas en Ivan, over één week moeten jullie een IQ-test organiseren gaat ze verder. Bas en Chipp spelen het spel leuk mee en doen alsof zij de brief niet goed begrijpen. Degene met het hoogste IQ zal een vrijstelling krijgen voor plekje in de finale sluit Romy af. De bewoners reageren geshockt en vinden het allemaal spannend. De brief wordt nog een aantal keer voorgelezen, zodat iedereen hem goed begrijpt. Zullen de bewoners erachter komen dat de test nep en een grote grap is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 19:29

    Nou het IQ zal niet hoog zijn, want er is niet eens een wedstrijd kenbaar gemaakt voor wie een vrijstelling kan krijgen. Ze trappen ook overal in, waarvoor een vrijstelling, waarvoor? hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *