Bas wil een IQ test doen met zijn mede bewoners

Bas wil een IQ test doen met zijn mede bewoners

Bas vraagt zijn mede bewoner Chipp om even mee naar buiten te lopen. Dit omdat hij wat met hem wil bespreken. Bas is namelijk van plan om voor de grap een brief naar de bewoners te sturen, waarin wordt aangekondigd dat er een IQ test zal worden georganiseerd. En dan wil ik die brief net zo vormgeven als de brief die ik heb gehad toen ik iemand weg moest sturen legt hij verder uit. En voegt er nog aan toe dat er in de brief zal staan dat de bewoner met het hoogste IQ een vrijstelling zal verdienen, voor tijdens de grote finale. Chipp ziet dit plan helemaal zitten en geeft Bas direct tips om het verhaal zo geloofwaardig mogelijk te maken. Zal het de twee lukken om de bewoners voor de gek te houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *