Een aantal bewoners snappen niet dat Linda Ivan een Valentijnskaart heeft gegeven

Een aantal bewoners snappen niet dat Linda Ivan een Valentijnskaart heeft gegeven

Afgelopen avond heeft Linda Ivan een Valentijnskaart gegeven, waarmee ze hem wilde laten weten dat ze blij is met hun bijzondere vriendschap. Madilia weet van deze gebeurtenis en bespreekt dit met een aantal andere mede bewoners, die niet snappen waarom Linda dit gedaan heeft. Ik ben echt flabbergasted zegt Billy geschrokken tegen Madilia. Dit is voor haar echt wel meer dan vriendschap. Ze is stapelverliefd op hem voegt ze eraan toe. Als even wat Romy bij het tweetal komt staan reageert zij al net zo verbaasd. Oh my god! Maar hij heeft een vriendin stamelt ze terwijl ze haar hand voor haar mond slaat. Madilia zegt tegen de twee dat zij er precies zo over denkt en dat ze niet kon geloven dat Linda echt alleen een kaart heeft gemaakt voor Ivan. Ik dacht eerst het is een grapje en dan heeft ze ook een kaart voor mij legt ze verder uit. De drie praten nog even door over de Valentijnskaart maar ze snappen echt niet dat Linda dit heeft gedaan. Volgens Billy doe je dit echt niet alleen omdat je bevriend bent met iemand maar zit er echt wel meer achter. Zou Linda inderdaad meer voelen voor Ivan dan alleen maar vriendschap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *