Cemal werd een beetje emotioneel door de valentijnsverrassing van Romy

Cemal werd een beetje emotioneel door de valentijnsverrassing van Romy

Inmiddels is de nieuwe dag in Utopia alweer even aan de gang. Tijd om nieuw nieuws te beschrijven. Zo vertelt Romy hoe haar date met Cemal afgelopen avond verlopen is. Want Romy, Demi en Fay hebben gisteren hun vriendjes verrast voor Valentijnsdag. Demi en Romy erover na. Demi laat weten dat Senna blij verrast was. Romy knikt wild, Cemal kon de Valentijnsverrassing ook wel waarderen. En vertelt dat Cemal zelfs een beetje emotioneel was. Hij had tranen in zijn ogen en liet weten dat hij bang was om me kwijt te raken voegt ze eraan toe. Demi haar mond valt open van dit nieuws. De twee smelten weg als ze denken aan dit schattige moment van Cemal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *