Cemal, Chipp en Senna worden verrast door hun geliefden

Cemal, Chipp en Senna worden verrast door hun geliefden

Na urenlange voorbereiding, zijn Romy, Demi en Fay eindelijk klaar om hun mannen te verrassen met de speurtocht en de cadeaus. Eerst de mannen nog vinden maar Chipp, Cemal en Senna zijn voor de grap snel naar het dakterras van het penthouse gerend. Waar zijn ze nou, ze waren net nog hier? zegt Romy verbaasd. Uiteindelijk vinden de dames hun vriendjes terug en kunnen ze hen meesleuren naar de woonkamer, waar ze de hints kunnen geven. Alle drie de mannen krijgen hun eigen hint van hun vriendin. Zodra Fay haar hint aan Chipp heeft gegeven, loopt hij meteen naar de stal toe. Cemal moet iets langer nadenken maar lijkt dan ook zelfverzekerd van zijn zaak en zet de pas erin. Senna blijft vragend staan en na wat hulp van Chipp weet hij eindelijk waar hij heen moet. Als alle drie de mannen ook hun tweede hint hebben gevonden, kunnen ze op zoek naar hun vriendinnen. Senna gaat naar de boot, Cemal gaat naar de caravan en Chipp vindt Fay in het twincastle. Alle drie de vrouwen hebben erg hun best gedaan met kaarslicht, rozenblaadjes en sushi. Kortom het was een geslaagde, romantische avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *