Billy wil niet dat Ivan in een lastige situatie komt door de Valentijnskaart van Linda

Billy wil niet dat Ivan in een lastige situatie komt door de Valentijnskaart van Linda

Billy heeft gehoord dat Linda Ivan afgelopen avond een Valentijnskaart heeft gegeven en hier is ze behoorlijk van geschrokken. En besluit daarom met Ivan te gaan praten. Ik wil wat met je bespreken begint ze tegen hem op de vide. Het gaat over de Valentijnskaart van Linda, voordat het uit de klauwen loopt gaat ze verder. Ivan reageert nuchter en benadrukt dat hij zich er geen zorgen over maakt. Ik mag haar heel erg en ze steunt me in alles maar meer dan dat zit er niet in gaat hij verder. Billy benadrukt op haar beurt nogmaals dat ze niet zou willen dat Ivan in een lastig pakket terechtkomt maar volgens Ivan is daar geen sprake van. De twee sluiten het gesprek af met een knuffel en gaan ieder weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Riek at 18:00

  En inderdaad Billy weet het allemaal zo goed .
  Echt nog nooit zo domme gans gezien
  En inderdaad zij had er uit gemoeten in plaats Johan

 2. joke gotte at 16:24

  Wordt het niet eens tijd dat de Utopianen tegen Billy de bemoeial en stoker een keer moet ophouden met zich overal mee te bemoeien,het wordt steeds gekker met dat mens en ze hebben echt de verkeerde weg gestuurd maar ja ik hoop toch dat ze een keer zo goed op de snuffert gaat dat ze gillend naar huis gaat

 3. Bep at 16:12

  Linda en Ivan weten zelf wat ze doen .
  Billie moet zich schamen met dat gestook .
  Een ding is zeker kijk die honza van haar ziet dit ook .
  Denk zei nou echt dat hij nog iets met haar te maken wil hebben.

 4. ROb at 15:59

  Weer bemoeit Billy met hetgeen rond de Valentijnskaart van Linda voor Ivan. Ivan is mans genoeg om zijn zaken af te wimpelen, maar nee hoor, Billy moet er weer mee bemoeien, bah het blijft een apart mens, die ipv Johan er uit had moeten gaan.

  • Ina at 21:56

   Ach Billy weet waarschijnlijk niet dat je ook aan iemand een valentijnskaart kan geven omdat je die persoon wardeert. Hoeft niet altijd met liefde te maken. Maar ja mevr bakker houd van stoken.

  • Chagija at 03:28

   Nou tot nou toe heeft Ivan alleen tegen Bas geroddeld over Linda Hij is dus niet mans genoeg om iets te zeggen tegen Linda , hoor Rob
   En Billy mag ze wat ze wil Je bent gewoon domme Billy hater

   • saskia at 15:40

    Chagija, wat jij tegen Ivan hebt, is jaloezie, dat ruikt iedereen vanaf hier.

    Ivan roddelt of stookt niet hoor.
    Hij is heel oprecht en eerlijk.

    Ik weet niet met welke ogen jij kijkt, maar jaloezie straalt van je af…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *