Billy en Madilia vindden dat Linda haar verliefdheid voor Ivan er vanaf spat

Billy en Madilia vindden dat Linda haar verliefdheid voor Ivan er vanaf spat

Nadat Madilia met Mehmet heeft gepraat over Linda en Ivan, bespreekt ze het ook met Billy. De twee vinden dat Linda haar verliefdheid er vanaf spat. Het is overduidelijk aldus Billy. Ik denk alleen dat ze het zelf niet door heeft gaat ze verder. Het is de twee opgevallen dat Linda een hoop klusjes voor Ivan opknapt. Ze warmt zijn eten op en bakt pizza’s midden in de nacht gaat Madilia verder. Linda houdt desondanks vol dat ze slechts een bijzondere vriendschap heeft met Ivan. Maar als het gaat om een bijzondere vriendschap dan zou ze al die dingen dus ook voor jou doen denkt Billy hardop. De twee praten nog even door over Linda en haar mogelijke gevoelens voor Ivan. Billy vertelt Madilia dat ze ook Ivan hierover heeft aangesproken maar dat ze vindt dat Ivan er zelf iets van moet zeggen als hij het vervelend vindt. Een ding is volgens de twee meer dan zeker, Linda heeft gevoelens voor Ivan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *