Madilia lucht haar hart over de valentijnskaart die Linda aan Ivan heeft gegeven

Madilia lucht haar hart over de valentijnskaart die Linda aan Ivan heeft gegeven

Gisteren heeft Linda een Valentijnskaart gemaakt voor Ivan en dit is natuurlijk Madilia niet ontgaan. Vandaag vertelt ze aan Mehmet dat ze gisteren niet zo goed wist hoe ze met Linda om moest gaan. Ik lag ziek op bed en ze kwam de hele tijd vragen of ik met van alles kwam helpen. En toen maakte ze ook nog die kaart voor Ivan en toen dacht ik, ik heb hier even geen behoefte meer aan. Ze vindt het raar dat Linda een Valentijnskaart geeft aan Ivan, omdat ze zulke goede vrienden zijn. Maar ik ben al langer met haar bevriend dan Ivan legt ze verder uit. Mehmet snapt goed wat Madilia bedoelt en kan zich helemaal voorstellen dat ze hier niet op zit te wachten. Al snel gaat het gesprek over op de ontvanger van de kaart, Ivan. Mehmet vertelt dat hij niet zoveel met Ivan heeft en niet goed weet wat hij van hem moet verwachten. Ik vind het geen top gozer. Hij komt alleen voor de titel legt hij uit. Daarnaast denkt hij dat Ivan niets van Linda wil maar dat hij het wel fijn vindt dat zij allerlei klusjes voor hem opknapt. De twee praten nog even verder en lijken het fijn te vinden hun gevoelens te uiten bij elkaar. Maar gaat Madilia haar ongenoegen over de Valentijnskaart nog uiten bij Linda zelf?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *