Billy, Demi en Fay vinden dat Ivan afstand moet nemen van Linda

Billy, Demi en Fay vinden dat Ivan afstand moet nemen van Linda

Nadat Billy heeft gehoord dat Linda een Valentijnskaart aan Ivan heeft gegeven, heeft ze hem hierop aangesproken. Ze wilde Ivan beschermen voor een eventueel lastige situatie waar hij in verzeild kan raken. Ivan reageerde nuchter en lijkt zich niet zo druk te maken om dit gebaar van Linda. Aan Demi en Fay vertelt Billy uitgebreid over het gesprek tussen haar en Ivan. Het is niet alleen vriendschap, het is meer benadrukt Billy. Hier zijn ook Demi en Fay het mee eens. Alle drie de dames denken dat Linda tot over haar oren verliefd is op Ivan. Hij heeft het zelf ook wel door gaat Billy verder. Toch lijken de dames zich drukker te maken dan Ivan zelf. Ivan vindt het wel ongemakkelijk maar maakt er niet zo’n probleem van vertelt Billy. Dit is volgens haar niet handig, zij denkt dat Ivan echt moet gaan oppassen. Voor je het weet heeft hij zo’n brief zucht ze doelend op de brieven die Senna en Baldr van hun partners hebben ontvangen. Ook Demi en Fay weten niet goed wat ze met de situatie aan moeten. Het is gewoon ongemakkelijk volgens Fay. Het lijkt de dames dan ook het beste als Ivan afstand neemt van Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
  • Chagija at 02:49

   Nou Wil misschien willen ze Linda wel behoeden want je moet niet alles zo negatief zien en gelijk denken. Is toch zielig dat Linda een verliefd meisje is En van Ivan heb je nu echt te hoge verwachtingen

 1. Zomaar een lezer at 19:13

  Billy maakt er met haar gekonkel weer eens meer van dan het. Dat is pas gevaarlijk.

  Ze heeft zeker nooit gehoord dat valentijnskaarten ook worden gegeven uit VRIENDSCHAP

  Billy is gewoon jaloers dat zij geen valentijnskaart krijgt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *