Romy en Cemal bereiden zich voor op de IQ test

Romy en Cemal bereiden zich voor op de IQ test

De bewoners denken echt dat ze binnenkort een IQ test moeten maken en daardoor is heel de loods in rep en roer. Cemal en Romy besluiten zich meteen van de groep af te sluiten en gaan met z’n tweeën in hun caravan zitten. Aangezien Romy dyscalculie heeft en daarom moeite heeft met rekenen, besluit Cemal haar een rekenles te geven ter voorbereiding voor de grote test. Ik ben wel goed in rekenen laat hij haar zelfverzekerd weten. En begint allemaal rekensommen op te dreunen, die Romy zo snel mogelijk probeert te beantwoorden. Elke keer als Romy een fout antwoord geeft, probeert Cemal uit te leggen hoe hij het uitrekent. Na een tijdje wordt het eventjes te veel voor Romy. Ik heb geen zin meer, ik haat rekenen. Ik vind rekenen zo stom moppert ze. Maar hier luistert Cemal niet naar en hij is vastberaden om Romy te leren rekenen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Jacq at 17:06

  Nee ze zijn super schattig maar je kan nou niet zeggen dat Cemal zeker en Romy de meest heldere lichten zijn die daar rondlopen zou gewoon niet meedoen en je hebt gelijk je EQ Je emotionele intelligentie doet tegenwoordig ook mee in de ranking over de hoogte van iemands IQ omdat ik een fotografisch geheugen heb ( werkelijk waar) wil niet zeggen dat mijn IQ superhoog is, ik kan alleen alles nadoen als ik het 1 x heb gezien en ik heb het geheugen van een olifant maar iedere nare foto of Naar beeld in het nieuws zit voor altijd in Mijn hoofd.

 2. Leny at 00:12

  Dyscalculie en dyslexie hebben niets met je intelligentie-quotiënt te maken.
  Vele groten der aarde leden/lijden aan dyslexie, bijvoorbeeld Einstein en Leonardo da Vinci, en nog talloze andere hoogbegaafden.
  Geen zorgen dus Romy en Cemal.
  Succes in de komende vier-en-een-halve maand. Van mij mag één van jullie winnen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *