De zwarte enveloppe over de IQ test maakt veel los

De zwarte enveloppe over de IQ test maakt veel los

Nadat Romy de zwarte envelop opende met daarin een choquerend bericht voor de bewoners, trekken Beau, Madilia en Linda zich terug in het huisje van Beau. Nu ze weten dat er iemand door middel van een IQ test kans maakt op een vrijstelling voor de finale, speculeren de vrouwen er op los. We gaan niet met veel overblijven denkt Linda. Beau vindt op haar beurt dat deze vrijstelling het wel weer heel spannend maakt. Je hoeft niet populair te zijn om in de finale te komen. Je moet slim zijn lacht ze. Linda denkt dat er een twist aan zit. Ik denk dat de winnaar weer iemand naar huis mag sturen voegt ze eraan toe. Beau vermoedt dat het een afvalrace gaat worden. Zullen er elke maand twee mensen naar huis gaan vraagt ze zich af. Dat zou echt erg zijn reageert Madilia geschrokken. Wat de dames echter niet weten is dat dit een grap van Bas en Chipp is maar hoelang zal het duren voordat iedereen dit in de gaten heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *