Hoe verliep de bootcamp van Emil?

Hoe verliep de bootcamp van Emil?

Emil is vandaag Utopia in gekomen met de mededeling te blijven tot het einde van Utopia en vrijdag twee bewoners naar huis gaat te sturen. Daarnaast wil Emil vandaag om een bootcamp houden en dat moment is nu aangebroken. Veel bewoners wilde niet meedoen maar uiteindelijk doet bijna iedereen mee. Behalve Senna, Mehmet en Chipp. Ook José en René doen niet mee dit omdat zij last hebben van hun rug. Met moeite rennen de bewoners over het parcours heen en beginnen zij met opdrukken en de hindernisbaan. Onder leiding van Emil doen de bewoners mee en volgen zij zijn instructies op. Even een slokje water hoor zegt Romy. Ze lijkt het zwaar te hebben met de bootcamp. Maar het gaat er wel gezellig aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *