Nicoline laat van zich horen

Nicoline laat van zich horen

Nicoline oud Utopia bewoonster laat na wat langere tijd weer iets van zich horen. Ze was namelijk te gast bij de radio voor een interview. In dit interview werd van alles besproken, wat Utopia precies is. Hoe het leven was en hoe een samenleving gebouwd zou moeten worden. De toekomstplannen van Nicoline en de kunst die ze momenteel maakt worden onder andere ook nog even besproken. Uiteraard wordt er veel gediscussieerd en geven je de keuze om het zelf eens terug te luisteren.

Dit kan via de volgende player:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *