René scheert zijn baard eraf en José vindt hem er erg goed uitzien

René scheert zijn baard eraf en José vindt hem er erg goed uitzien

René heeft met Emil afgesproken dat hij zijn baard eraf zou halen. Dit omdat José heeft gezegd wel met René te willen zoenen, als zijn baard eraf is. De hele dag ontwijkt René de gebeurtenis maar afgelopen avond ontkomt hij er niet aan. Terwijl het afscheidsfeestje van Senna op gang komt neemt René plaats in de badkamer. Ivan die gewapend is met een scheerapparaat, neemt hem onder handen. Beetje bij beetje wordt zijn baard steeds dunner. De bewoners vinden dit een erg interessante gebeurtenis en komen om en om bij René kijken. Na een tijdje is het dan eindelijk zover. René zijn baard is eraf. Nu kan hij met zijn nieuwe look verschijnen op het afscheidsfeestje van Senna.

Als René bijna klaar is haalt Madilia José erbij. Hij heeft zijn baard eraf gehaald en hij ziet er zo goed uit vertelt ze enthousiast aan haar. José kan het niet geloven. Is zijn baard er echt af vraagt ze met een glimlach van oor tot oor. Dan is het tijd om het resultaat te bewonderen. Met glinsterende ogen bekijkt José de nieuwe look van haar mede bewoner en ze moet toch wel toegeven dat René er erg goed uit ziet. Vrolijk keert José weer terug naar het afscheidsfeestje van Senna. Hoe zal dat aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *