René en José zoenen met elkaar, vol op de mond!

René en José zoenen met elkaar, vol op de mond!

Als er van René zijn baard niet meer over is dan een kort stoppelbaardje is het tijd om de bewoners het eindresultaat te laten zien. José wordt door de bewoners op een stoel gezet en de groep verzamelt zich om haar heen. De muziek bij het afscheidsfeestje van Senna wordt stilgelegd en enthousiast kondigt Senna René aan. René komt vervolgens door de deur en loopt rechtstreeks op José af. Hij slaat zijn been over haar heen en gaat bovenop haar zitten. Dan is het moment daar René zoent José vol op haar mond. Dit wordt hard toegejuicht door de overige bewoners . Dan gaat de muziek weer aan en er wordt nog harder gefeest dan voorheen. José en René geven elkaar daarna nog een dikke knuffel. Wat is ie knap zo he roept José uit met een glimlach op haar gezicht.

Daarna feesten de bewoners er weer op los. José pakt met twee handen het gezicht van René vast. Het staat je goed zegt ze waarna ze hem een dikke knuffel geeft. Ondertussen klinkt er nog steeds gejoel van de bewoners. José wordt door de dames geknuffeld en René krijgt een hoop high fives. Dan wordt het René even teveel en hij verlaat de feestdrukte om wat drinken te halen. Emil zoekt op dat moment José even op. Dat was leuk toch vraagt hij haar. José knikt. Hij is veel mooier zo benadrukt ze. En hij is een beetje verlegen nou gaat ze verder. Ondertussen wordt er volop nagepraat over de spectaculaire zoen. René vertelt vervolgens buiten aan Mehmet dat hij het gevoel heeft dat hij eindelijk weer gescoord heeft. Niet veel later praten de twee zoeners nog even na. Je hebt wel zachte lippen José zegt René. Joseé antwoordt dat René erg goed kan zoenen. De twee lijken dan ook erg blij met elkaar. Hoe zal het verder gaan tussen de twee?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *