Bas en René balen ervan dat Senna Utopia moet verlaten

Bas en René balen ervan dat Senna Utopia moet verlaten

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. Gisteren was een heftige dag voor de inwoners. Emil had een zwarte envelop in de loods neergelegd met de mededeling dat de eerste die de brief zou lezen, naar huis zou moeten gaan. Senna is de ongelukkige geweest die de brief als eerst gelezen heeft en zal vandaag Utopia verlaten. Nog steeds kunnen de bewoners het niet bevatten en vinden ze het erg jammer dat Senna naar huis gaat. Uitgerekend hij schudt René zijn hoofd. Ik heb aan Emil gevraagd of hij iets gedaan zou hebben als iemand die hij heel erg graag mag de intentie had om de brief te pakken reageert Bas. Maar Emil heeft het spel zijn beloop gelaten en rustig toegekeken. Hij had de brief gewoon moeten openen en hem aan Mehmet moeten geven zegt René. Dat was immers de afspraak knikt Bas. Zowel Bas als René vinden het erg jammer dat Senna moet gaan. Hij had niet zo nieuwsgierig moeten zijn besluit Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *