Verlaat Emil zelf Utopia?

Verlaat Emil zelf Utopia?

Na René en Bas hebben ook Romy, Chipp en Billy het over het naderende vertrek van Senna. Ze speculeren over wie Emil nog meer weg gaat sturen. Hij stuurt Baldr weg denkt Billy. Nee ik ben van mening dat hij zelf gaat reageert Chipp. Romy denkt hetzelfde, ze heeft hem gisteren geobserveerd en weet bijna zeker dat hij gaat. Chipp denkt dat het voor het shockeffect beter zou zijn als hij iemand anders naar huis zou sturen. Hij had het gisteren wel moeilijk tijdens het feestje hè? gaat Romy weer verder over op Senna. Chipp vindt het niet meer dan logisch. Het is zo’n stommiteit dat hij weg moet schudt hij zijn hoofd. Billy denkt dat het een slagveld gaat worden als er telkens iemand weg moet. Ik houd er zelfs rekening mee dat ik moet gaan zegt Romy. Het drietal speculeert nog even na wie er nog meer naar huis moet vandaag en gaan dan weer ieder hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *