Fay denkt dat elke week een bewoner Utopia moet verlaten

Fay denkt dat elke week een bewoner Utopia moet verlaten

Demi heeft met Senna in de boot geslapen maar als ze wakker is gaat ze even bij haar Fay kijken. Fay vertelt dat Chipp en zij laat in bed lagen omdat Chipp niet naar bed wilde gaan. Hij wilde niet dat het vandaag was voegt ze eraan toe. Zei hij dat? Nee, wat zielig roept Demi. Fay vraagt aan Demi hoe Senna zich voelt, volgens Demi gaat het wel met hem. Als Emil vandaag met Senna naar huis gaat zijn we nog met vijftien, dan moet er elke week iemand weg denkt Fay. Demi laat weten dat Senna denkt dat er nog een addertje onder het gras zit. Net als Billy, Romy en Chipp speculeren de ook wie er vandaag met Senna naar huis zal gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *