Het vredige korte centraal van 16 februari

Het vredige korte centraal van 16 februari

De bewoners hebben kort bij elkaar gezeten om van alles te bespreken in een centraal. Je leest hier de belangrijkste punten van 16 februari terug.

De bewoners beginnen het centraal direct af met een belangrijk punt. Wat gaan de bewoners namelijk doen met de aankomende evenementen nu het bekend is dat Senna vandaag Utopia zal moeten verlaten? De bewoners brainstormen over dj’s en zangers die ze kunnen inhuren. Dit houdt in ieder geval in dat de feesten sowieso doorgaan. Ivan stelt zichzelf beschikbaar voor de organisatie van de evenementen aangezien Baldr er anders alleen voorstaat. Ook Billy geeft aan dat ze hier interesse in heeft. Ivan en Senna spreken af vandaag nog een lijst samen te stellen met alle contactpersonen zodat alles netjes overgedragen kan worden.

Hierna wil Ivan het hebben over het huwelijk van Baldr. De bewoners willen maximaal 50 kaarten verkopen wat betekent dat ze minder kosten zullen maken maar ook minder omzet. Een ding is zeker, het mag Utopia bv niks kosten. Dat is vanaf het begin zo afgesproken vervolgd Ivan. Baldr is het hiermee eens. Er zijn nog 30 kaarten beschikbaar. Mochten er nog mensen willen komen dan kan dat reageert Ivan hoopvol. Beau laat daarna weten dat ze alvast een planning heeft gemaakt voor het magische evenement. Iedereen is het eens met zijn taak en de bewoners lijken er zin in te hebben. Houd je allemaal aan je taken roept Romy nog even over de tafel waarna het centraal vredig wordt afgesloten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *