Demi schrijft een afscheidsbrief voor Senna en hoopt hem buiten te zien

Demi schrijft een afscheidsbrief voor Senna en hoopt hem buiten te zien

Demi en Fay gaan gewapend met stofzuiger en schoonmaakspullen de boot op. Nu Senna het merendeel van zijn spullen al in zijn kist heeft gedaan, is het tijd om de boot op te ruimen en schoon te maken. Demi en Fay lezen in de boot nog eenmaal de brief die Senna gisteren gelezen heeft en vinden het raar dat er expliciet vrijdag bij staat. Demi denkt dat er ook nog een addertje onder het gras zit. Heeft Chipp eigenlijk nog gehuild vraagt Demi. Fay schudt haar hoofd maar vertelt wel dat hij erg geëmotioneerd was. Demi laat weten dat ze het jammer vindt dat Senna gaat maar dat ze elkaar buiten weer gaan zien. En besluit een brief aan Senna te schrijven die hij thuis kan lezen. Doe lekker je ding buiten en denk aan mij, ik zie je over drie maanden sluit Demi haar brief af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *