Cemal krijgt een leuke boodschap per vliegtuig omdat hij twee jaar in Utopia zit

Cemal krijgt een leuke boodschap per vliegtuig omdat hij twee jaar in Utopia zit

Er vliegt al een tijdje een vliegtuigje over het Utopia terrein met een spandoek eraan. Billy is de eerste die het ziet en rent naar binnen. Cemal, een vliegtuig! schreeuwt ze door de loods. Een aantal bewoners komen enthousiast naar buiten rennen en kijken in de lucht. Iedereen begint door elkaar te schreeuwen en ook Romy schreeuwt naar binnen dat Cemal moet komen. In zijn blauwe handdoekje komt Cemal naar buiten rennen, als hij het vliegtuigje ziet kan hij zijn geluk niet op. “Cemal twee jaar Utopia! Ma & broers”, leest Romy blij voor. Gefeliciteerd roepen de bewoners in koor waarna ze beginnen te zingen voor hem. Cemal is door het dolle heen en kan de verrassing erg waarderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *