Chipp heeft het erg moeilijk met het vertrek van Senna

Chipp heeft het erg moeilijk met het vertrek van Senna

Vandaag is de dag dat Senna Utopia zal verlaten. Gisteren maakte hij de zwarte envelop open die hem dat mede deelde. Chipp heeft het erg moeilijk mee vertelt hij vandaag aan Mehmet. Ik moest gewoon bijna huilen laat hij hem weten. Ja echt kl*te antwoordt Mehmet die met hem mee leeft. En hoopt nog op een ontknoping van iets maar weet niet precies wat. Chipp hoopt dat er op zijn beurt een wonder gebeurt en Senna niet huis hoeft te gaan. Ik weet gewoon niet wat ik er over moet zeggen eindigt Chipp bedroefd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *