Kaylee en Dylan praten hun ruzie uit

Kaylee en Dylan praten hun ruzie uit

Dylan en Kaylee zitten samen in de caravan als hun ruzie van gisteravond ter sprake komt. Dylan heeft gisteren namelijk gezegd dat hij één drankje ging drinken, maar uiteindelijk is hij langer gebleven. Je weet dat ik het niet erg vind hè, zegt Kaylee. Dat is echt zo. Ik vind het echt niet erg. Dylan reageert dat het gisteravond wel zo voelde. Ik vind het belangrijk dat je het duidelijk zegt, zegt ze. Dat is het enige. Eerlijk zijn en oprecht. Dan vind ik alles goed, dan ben ik echt niet moeilijk. Daar lijkt Dylan het mee eens te zijn en de twee bewoners geven elkaar een kus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *