Jens en Mylène lijken helemaal verliefd

Jens en Mylène lijken helemaal verliefd

Hiske en Alexandra hebben gisteren gevraagd aan Jens of hij het leuk zou vinden als zij iets zouden regelen voor hem en Mylène. Jens gaf aan dit wel leuk te vinden en daarom lichten Alexandra en Hiske haar in. De vrouwelijke bewoonsters nemen Mylène apart, die gelijk zenuwachtig wordt van het gesprek. Mylène vindt het leuk dat Jens iets met haar wil doen en de meiden spreken af dat Mylène ervoor zorgt ze om drie uur klaar is voor de verrassing. Mylène lijkt overdonderd van het nieuws, maar heeft er wel zin in.

Terwijl de laatste voorbereidingen worden getroffen, kleden Jens en Mylène zich om. Mylène doet haar haar, terwijl Jens nette kleren aantrekt. Ziet er heel mooi uit schat, zegt Alexandra tegen Mylène als zij en Hiske even later bij de twee tortelduifjes komen kijken. Even later lopen de vier bewoners naar de overkant van de vijver. Hier hebben Alexandra en Hiske een liefdesplekje gecreëerd. Oh wauw, zegt Jens. Bij het bankje staat een lekker glaasje drinken en heerlijke hapjes. Mylène en Jens nemen plaats en de dames vertellen dat ze een vragenvuur voor de tortelduifjes hebben voorbereid. Waar knap je op af?, vraagt Alexandra. Van Jens die smakt, lacht Mylène. Jens knikt instemmend. Er worden nog wat vragen gesteld en even later worden Mylène en Jens alleen gelaten. De twee bewoners lijken te genieten van hun tijd samen, want tijdens de date wordt er liefdevol gekust. De date lijkt geslaagd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *