Jens en Mylène bespreken de situatie tussen hun

Jens en Mylène bespreken de situatie tussen hun

Mylène en Jens hebben officieel geen relatie met elkaar, maar volgens veel andere bewoners lijkt het hier wel op. De twee bewoners draaien al een tijd om elkaar heen, maar hebben veel discussies met elkaar. Wanneer de tortelduifjes samen in bed liggen, begint Mylène het gesprek. Het gaat best wel goed hè? vraagt Mylène aan Jens. Jens bevestigt dit en kust haar daarna. Jens geeft aan dat Mylène meer haar eigen ding doet en haar met rust laat en hij dit fijn vindt. Het liefst ben ik de hele dag bij je, geeft Mylène aan, dat heb ik het liefst niet, zegt Jens lacherig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *