De vrijwilligers van het Trouble in Paradis evenement komen langs voor hun bedankje

De vrijwilligers van het Trouble in Paradis evenement komen langs voor hun bedankje

Trouble in Paradise was een behoorlijk succesvol evenement voor de bewoners. Maar dit hadden ze nooit kunnen realiseren zonder de hulp van alle vrijwilligers die hen deze dag hebben geholpen. De bewoners hebben als een bedankje de vrijwilligers uitgenodigd om vandaag bij hen te komen barbecueën. Rond 17:00 uur gaat de poort open en de vrijwilligers van het evenement stromen binnen. Er wordt gekletst, gegeten en geborreld. Het lijkt een gezellige afsluiter van een fantastisch evenement.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *