Gerrit bespreekt zijn gevoelens met Hiske

Gerrit bespreekt zijn gevoelens met Hiske

Franny en Gerrit hebben de lakens met elkaar gedeeld, maar hebben geen relatie met elkaar. Gerrit weet niet zo goed wat hij van de situatie moet vinden omtrent Franny en bespreekt dit met goede vriendin Hiske. Ze is een lieve meid, maar is ze echt verliefd? Ik betwijfel dit, geeft Gerrit eerlijk toe. Hij vindt het fijn om bij Franny te zijn, maar dat dit niet een basis is om een relatie aan te gaan. Hiske adviseert hem zich er niet zo druk om te maken, ik denk dat je je daar niet druk om moet maken. Toch geeft Gerrit aan dat hij zich wel druk maakt, want hij wil Franny, maar ook zijn ex Shelley, niet kwetsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *