Maikel is verliefd op vrijwilligster Maxime

Maikel is verliefd op vrijwilligster Maxime

De bewoners hebben bezoek gehad van de vrijwilligers die geholpen hebben tijdens Trouble in Paradise. Dit bezoek heeft behoorlijk wat losgemaakt en dan met name bij Maikel. Hij loopt stralend over het terrein en dat lijkt hij niet goed te kunnen verbergen. Wat is Maxime toch leuk zegt hij tegen Merel. Ik ga met haar trouwen voegt hij eraan toe. Maikel kan nu al niet meer wachten tot hij haar weer ziet. Wanneer Merel Maikel alleen laat schreeuwt Maikel het bijna van de daken. Jess, ik ben verliefd roept hij naar Jessie. Ger ook lacht Jessie terug omdat dit betekent dat Gerrit en Maikel weer tegenover elkaar komen te staan. En ik ook zegt Jessie zachtjes. Wie van de mannen zal uiteindelijk het hart van de vrijwilligster kunnen veroveren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *