Jessie is boos en chagrijnig op Merel, is hij jaloers?

Jessie is boos en chagrijnig op Merel, is hij jaloers?

Wanneer Jessie afgelopen avond op bed een boek ligt te lezen komt Merel kijken hoe het met hem gaat. Hij geeft aan dat hij al de hele dag chagrijnig is maar wanneer Merel vraagt hoe dit komt legt hij de schuld bij haar. Merel stond eerder voor een vraag waarbij ze een keuze moest maken tussen Thomas Berge en Jessie en hier heeft ze naar Jessie zijn mening iets te lang over nagedacht. Merel vindt dat Jessie hier als een volwassen persoon met haar over kan praten in plaats van dat hij zich terugtrekt in de boot. Ik wil gewoon even alleen zijn reageert Jessie stoïcijns waarna Merel hem uiteindelijk besluit met rust te laten. Hopelijk komt het snel terug tussen de twee…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *