Jessie wilde ruimte, hij heeft het weer goed gemaakt met Merel

Jessie wilde ruimte, hij heeft het weer goed gemaakt met Merel

Merel en Jessie draaien al een tijd om elkaar heen, maar afgelopen avond werd het Jessie even teveel. De twee nemen wat afstand van elkaar maar toen Jessie hoorde dat Merel lang moest twijfelen over of zij Thomas Berge of Jessie knapper vond, baalde hij. Merel merkte dat er iets was en ging afgelopen avond naar Jessie toe in de boot waar zij ruzie kregen. Wanneer de twee elkaar deze nieuwe dag tegenkomen spreken zij het uit. Jessie legt uit dat hij afgelopen avond ruimte wilde en het daarom niet fijn vond dat Merel naar hem toe kwam. Sorry dan geeft Merel schuldbewust aan richting hem. De twee geven elkaar vervolgens al snel een knuffel en zo lijkt alles weer goed tussen de twee. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *